Divendres 30.9.22


Divendres 30 de setembre


Benvolgudes famílies,
Passa el temps volant! La setmana vinent ja comença l'octubre i amb ell l'horari habitual (9'00-12'30 i de 15-16'30h).  Com heu pogut rebre per part de la vostra tutora, en l'horari una de les activitats noves com a cicle és l'entrada relaxada. A continuació us deixem un vídeo per a que gaudiu amb imatges del que pretenem dintre d'aquest espai de temps. Estem molt contentes de la gran rebuda per part de tots els infants. Estan molt motivats i motivades per saber que esperen a les taules de la seva aula cada matí.









D'altra banda en relació a la següent publicació al BLOG que vam fer al JUNY del curs passat, van fer una menció especial la setmana passada a la Televisió d'Hospitalet. Estem molt orgulloses dels nostres petits i petites artistes. Fes clic a la imatge.












JUNY 2022

Avui hem tingut la gran sort de rebre una visita molt especial: l’artista NEVENKA PAVIC. Una artista ben arrelada a la ciutat i al barri. Gràcies a la seva obra “La Santa Estación” cada vegada que anem a buscar el Metro de Santa Eulàlia gaudim d’una gran obra d'art.


 A l’escola, amb tots els infants d'Educació Infantil, hem estat profunditzant sobre la seva trajectòria com artista i les seves diferents obres.

La Nevenka no només és una gran artista sinó també una gran persona amb uns valors socials que tots/es hauríem de seguir. Una artista on a part de fomentar la creativitat amb el seu estil de mosaic també ens fan aprendre com d’un treball en comunitat podem crear una obra espectacular. Com cadascú i cadascuna de nosaltres som importants i essencials per la creació d’un tot.


MOLTES GRÀCIES NEVENKA PER VENIR AVUI A L’ESCOLA, som uns/es grans privilegiats/des. Gràcies per fer-nos un raconet en la teva agenda i fer veure als infants que hi ha artistes en l’actualitat que fan màgia amb les seves mans. Nosaltres també hem fet màgia amb el nostre jardí. Ens encanta la nostra creació conjunta! Entre tots i totes ho hem aconseguit!










CLIQUEU A LA IMATGE PER VEURE LES FOTOGRAFIES.



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PRIMERS DIES D'I3

PRIMER TRIMESTRE EDUCACIÓ INFANTIL 23-24

BONES VACANCES A TOTS I TOTES!