AQUEST MES DE MAIG...

Benvolgudes famílies,  

Aquest mes de MAIG ha estat ple d'aventures i de bones experiències.  

💖Els infants d'I3 han anat d'excursió tot el dia a la Granja Canpidelaserra. Han gaudit molt de la granja, dels seus animals, de viure una experiència amb tota la classe, de noves sensacions pujant a l'autocar i fer un viatge més llarg,etc. Tot per a ells i elles és una gran aventura. Va ser un dia genial! Cliqueu a la imatge per veure les fotografies:




💖Els infants d'I4 han fet d'investigadors/es per l'escola. Han estat buscant rectangles per tot arreu i també els han dibuixat a la sorra del sorral. Aprenem de cada moment, del nostre entorn i de cada experiència. Què divertit ha estat! Cliqueu a la imatge per veure les fotografies:





💖I aquest dimarts 23, tot INFANTIL, vam poder gaudir del conte musical de Que ve el llop gràcies al BOTÓ MÀGIC de la fundació ASPASIM. Com sempre va ser un moment màgic on es va crear un clima ple d'amor i estima cap a tots/es els/les BOTONS. 

Gràcies per cada moment viscut amb vosaltres Botó Màgic! Sou molt màgics!

Cliqueu a la imatge per veure les fotografies: 



RECORDATORI:
La setmana vinent, el dimarts 30 de maig, anirem de sortida TOT INFANTIL a CAN MONTCLÚS, a Sant Esteve de Palautordera. Anirem tot el dia. De ben segur que ho gaudirem molt! 
I aquest DIJOUS 25 faran el festival al Centre Cultural de Santa Eulàlia els infants d'I5. En la mesura del possible tindreu a la web general les imatges. 

...UN MES DE MAIG PLE D'EXPERIÈNCIES!



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PRIMERS DIES D'I3

PRIMER TRIMESTRE EDUCACIÓ INFANTIL 23-24

BONES VACANCES A TOTS I TOTES!