BON INICI DE CURS 24-25!

 

 

Benvolgudes famílies, 

Ja som aquí de nou! Amb moltes ganes, il·lusió i amb les piles carregades per viure moltes aventures plenes d'aprenentatges amb els vostres fills i filles. Segurament que els infants d'I4 i I5 tenen moltes ganes de començar, de veure els seus amics i amigues i les seves mestres. Cal portar un somriure gegant per començar el dia i la motxilla amb la carmanyola (amb un petit esmorzar) i l'aigua. Recordeu que des de l'escola donem les llibretes de comunicació família-escola. Si voleu portar alguna fotografia de l'estiu serà benvinguda. Aquesta primera setmana d'escola serà per adaptar-nos de nou a l'horari, agafar ritme i parlar molt de les vacances. 

Recordeu que el dijous 12 (I4) i divendres 13 (I5) són les reunions amb les famílies. Aquestes reunions es realitzen en horari de migdia. 

Pels infants nous d'I3, calma i molt d'amor. Seran mesos intensos plens d'emocions tant pels infants com pels adults. Parleu molt, anticipeu allò que passarà i escolteu-los molt. Aquests dies es poden fer feixucs, però els adults hem d'estar al seu costat per acompanyar-los. Pregunteu i confieu molt en les mestres. Penseu que nosaltres cada any vivim les mateixes situacions. Així que motxilles carregades de petons i abraçades. 

Per les famílies antigues, recordeu que les fotografies estaran disponibles durant la primera setmana de curs, després les esborrarem totes. Aquest blog té els dies comptats. Aviat us informarem del nou blog que s'està creant. 

Una abraçada ben forta! I BENVINGUT CURS 2024-2025

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PRIMER TRIMESTRE EDUCACIÓ INFANTIL 23-24

PRIMERS DIES D'I3

BONES VACANCES A TOTS I TOTES!