ESPAIS D'APRENENTATGE

 

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu, aquest curs 23-24 ens hem iniciat en la metodologia dels ESPAIS D'APRENENTATGE. Aquests espais suposen diferents escenaris d'aprenentatge, de comunicació i de relació on els infants interactuen i experimenten amb les diferents propostes plantejades per la mestra de referència de l'espai. Els nostres espais són de lliure elecció i es porten a terme els dimecres a la tarda i els divendres al matí després del pati. Aquest primer trimestre s'han iniciat I4 i I5. En el segon trimestre s'incorporaran els infants d'I3. 



Tots els espais tenen una estructura fixe de plantejament de la sessió. A l'inici la mestra explica les diferents propostes i les normes basades en el respecte cap el material, cap a l'espai i vers als seus companys/es. Aquestes normes són les mateixes en tots els espais d'aprenentatge. Després d'aquest moment inicial, comença el moment de gaudir dels diferents materials i propostes. Aquestes propostes estan basades a partir d'uns objectius que ens hem plantejat en cada espai. I finalment un tancament on té molta importància l'ordre del material i la reflexió, mitjançant la conversa, sobre les diferents experiències viscudes.

Els nostres espais són els següents:

ESPAI DE LLUM I FOSCOR

ESPAI DE ROBÒTICA

ESPAI NATURA

ESPAI SENSORIAL

ESPAI DE JOC SIMBÒLIC

ESPAI DE L'ATELIER

ESPAI DE CONSTRUMONS ( al segon i tercer trimestre)

ESPAI DEL COS (al segon i tercer trimestre)

A continuació us deixem unes fotografies (feu clic a la imatge). Gaudiu-les molt! Recordeu que les imatges són una petita part de tot el que podem arribar a experimentar en les diferents propostes.



D'altra banda, el DIMARTS 21, els infants d'I4 van poder gaudir de l'activitat KAPLA. Els creadors d'aquest joc es defineixen així:

Kapla és un joc de construcció d'aquests que deixen empremta. A base de tauletes de fusta podem concebre, dissenyar i aixecar autèntiques meravelles arquitectòniques i construccions de tota mena. No deixis que la seva senzillesa t'enganyi: nens de tot el món queden fascinats per les seves possibilitats.

I així va ser! Gràcies a dos experts en Kapla els infants van poder gaudir de valent. Ara ja tenen una altra mirada cap a aquestes fustetes. Un joc on també treballes la concentració, el respecte i la creativitat. Feu clic a la fotografia :).


I per últim us deixem gaudir de diferents fotografies de l' Entrada Relaxada d'aquest primer trimestre.


Bon cap de setmana! 💫

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PRIMERS DIES D'I3

PRIMER TRIMESTRE EDUCACIÓ INFANTIL 23-24

BONES VACANCES A TOTS I TOTES!